Jelikož produkce třetí řady seriálového Zaklínače od Netflixu skončila teprve přednedávnem, tak bylo asi naivní domnívat se, že bychom se na akci Tudum dočkali nějaké té kratičké upoutávky. Místo toho se na události objevil Geraltův představitel Henry Cavill, který přišel s poměrně významnou zprávou. Vyjevil totiž časové okno, ve kterém bude třetí řada premiérovat.

Ovšem pokud jste doufali, že bychom se další sezóny mohli dočkat někdy v první čtvrtině příštího roku, což mnoho fanoušků už dlouho tak nějak předpokládalo, tak pro vás máme špatnou zprávu. Třetí řada k nám nakonec dorazí až v létě roku 2023. Na přesné datum si ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Tak doufejme, že odměnou za čekání bude zábavná podívaná, která bude stát za to! 

Jak už nějakou dobu víme, třetí řada by se měla zaměřit na zadaptování událostí, ke kterým došlo v knižním díle Čas opovržení. Čeká na nás tak fantastická sekvence na ostrově Thanedd, kde se dočkáme nejenom dalších členek Lóže čarodějek, ale i fanoušky zbožňovaného střetu mezi Geraltem a… však vy víte kým, četli jste přece knížky, ne?

Dále se nám ve třetí řadě představí další významné postavy z knih, například lučištnice Milva (Meng´er Zhang), Geraltova budoucí parťačka, a Mistle (Christelle Erwing), jedna ze členek zbojnické skupinky, která si říká Potkani. Dočkáme se také i prince Radovida (Hugh Skinner), který ale více zazářil spíše v herních adaptacích. 

Natáčení na nějakou dobu zastavila pandemie koronaviru, které neunikl ani sám Henry Cavill, nicméně o žádné velké zbrzdění se nakonec nejednalo. Produkce probíhala v Itálii, Chorvatsku, Slovinsku a i na Sahaře, kde se natáčely ikonické pouštní scény se Ciri. Mezi režiséry, kteří se o třetí řadu postarali, patří Stephen Surjik, Loni Peristere, Gandja Monteiro a Bola Ogun.