Už příští měsíc se DVD dočkáme zcela nového akčního snímku z Jižní Koreje, který ponese název Spiritwalker. Na opravdu hodně rozjetý oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Kang I-an (Yoon Kye-sang), který se nedávno dostal do autonehody. I přestože přežil, s jeho vzpomínkami to hodně zamávalo. To však bude to nejmenší z jeho problémů. Z nějakého nevysvětlitelného důvodu se totiž po každých dvanácti hodinách převtělí do někoho jiného. A aby toho nebylo málo, po stopách mu jde banda ozbrojenců, kteří ho hodlají zlikvidovat. Z jakého důvodu? Těžko říct. Kang však brzy zjistí, že žádným bezbranným neviňátkem nebude. S jeho nadpřirozeným stavem se v něm totiž začnou projevovat i velice působivé bojové schopnosti, které by zarazily i takového Johna Wicka a Jasona Bourna. 

Když už mluvíme o tom Wickovi, tak některé sekvence z traileru jako by mu z oka vypadly. Jakby ne, na filmu totiž pracovali slavní choreografové bojových umění – Park Young-sik a Chung Seong-Ho. Oba taktéž pracovali na slavném korejském seriálu Hra na oliheň z minulého roku. Těšit se tak můžeme na zběsilou akční jízdu, která bude plná bojové choreografie a působivých vizuálních efektů, které se zaměří na zvýraznění Kangova mysteriózního stavu přeskakování z jednoho těla do druhého. Kang se tak bude muset postavit nejenom všem svým nepřátelům, ale zároveň také poskládat zpět všechny své ztracené vzpomínky. Taktéž bude muset přijít na to, proč se mu ona nevysvětlitelná věc děje. A zda existuje způsob, díky kterému by to mohl jednou provždy zastavit. 

O scénář a režii se postaral Yoon Jae-keun, který má za sebou zatím spíše jen dramata a romantické komedie. Mezi další herce bude patřit Lim Ji-Yeon a Park Ji-Hwan.

V Jižní Koreji snímek premiéroval již 24. 11. 2021. Na Blue-Ray a DVD film vyjde až 12. 4. 2022.