Netflix po seriálu Hra na oliheň ví, že jihokorejská kinematografie je pro jeho předplatitele setsakramentsky dobrým lákadlem. Proto nám už příští měsíc nadělí zbrusu nový akčňák jménem Carter, který působí jako filmové série Mission: Impossible a Jason Bourne na steroidech. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladého agenta Cartera (Joo Won), který se jednoho dne probudí s kompletní amnézií. Ve světě se mezitím objevil smrtící virus, který už stihl nadělat pořádnou paseku jak v Koreji, tak i ve Spojených státech. Carter navíc zjistí, že má v uších nainstalované zařízení, díky kterému může komunikovat s jakousi neznámou ženou. Ta mu však žádné dobré zprávy opravdu nepřinese.

Neznámá žena totiž Carterovi odhalí, že to není jediná věcička, kterou mu někdo implantoval do těla. V puse má navíc ještě bombu na dálkové ovládání, jejž aktivace by pro něj znamenala jistou smrt. Pokud Carter nebude spolupracovat, bomba se aktivuje. Žádný klidný den ho ale rozhodně nečeká. Bude se totiž muset postavit rovnou třem skupinám. CIA, Severokorejcům a nakaženým lidem. Carter však není žádným ořezávátkem. A jak je z traileru vidno, nadělí nám zběsilou akci, ve které prokáže své zabijácké dovednosti. Kým ale přesně je? Co stálo za jeho amnézií? A proč mu jde tolik lidí po krku? Odpovědi na něho skutečně čekají. Ale bude muset kvůli nim jít přes mrtvoly. 

O scénář a režii se postaral jihokorejský filmař Byung-gil Jung, který už má s akčním žánrem značné zkušenosti. Je například zodpovědný za tituly jako Confession of Murder a Nelítostná. Dále si ve filmu zahrají herci jako Lee Sung-jae, Jeong So-ri a Kim Bo-min.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 5. 8. 2022.