Dospělácký superhrdinský seriál The Boys (Banda) se nám v roce 2024 vrátí se svou čtvrtou řadu. A rámci Comic-Conu CCXP nám Amazon nadělil úplně první trailer, na který se můžete podívat výše.

Na scénu se tak vrací nejenom drsňák Billy Butcher (Karl Urban) a jeho partička, která bude pokračovat v boji proti Homelanderovi (Antony Starr) a společnosti Vought, ale také extrémně nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit). Té se po událostech v seriálovém spin-offu Gen V dostala do rukou zbraň, které by se měl obávat každý superčlověk. Jak s ní ale hodlá naložit, je zatím otázkou. Trailer nám také ukáže sekvenci, ve které se proti sobě patrně postaví příznivci Homelandera a příznivci Starlight (Erin Moriarty), která se po třetí řadě připojila k Butcherově bandě. 

První upoutávka také vítá na palubě několik nováčků. Představí se nám hned dvě nové superhrdinky, jmenovitě Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward). Jejich úloha v příběhu stále zůstává tajemstvím, jednat se ale bude o postavy, které z původních komiksů nepocházejí, obě byly vytvořeny primárně pro seriál.

A pak se v traileru objeví i Jeffrey Dean Morgan, hvězda ze seriálu Živí mrtví (2010), nad jehož úlohou v seriálu také visí otazník, evidentně se ale bude jednat o nějakého Butcherova kámoše.

Ve čtvrté řadě se samozřejmě objeví i zbytek bandy, to znamená Jack Quaid jako Hughie, Laz Alonso jako Mother’s Milk, Karen Fukuhara jako Kimiko a Tomer Capone jako Frenchie.

Podle traileru také hlásí návrat například Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train a Colby Minifie jako věčně vystresovaná Ashley Barrett. 

Na jaře to vypadalo, že se čtvrté řady dočkáme ještě letos, ale jelikož posléze udeřily stávky herců a scenáristů, budeme si muset počkat až do roku 2024. Eric Kripke, jeden z tvůrců a hlavních scenáristů, každopádně uvedl, že v budoucnu bychom se měli dočkat také řady páté.

Přesné datum premiéry zatím neznáme, snad nám ho ale odhalí plnohodnotný oficiální trailer, kterého bychom se mohli dočkat v následujících měsících.