Pokud milujete akčňáky typu John Wick nebo The Raid, ve kterých si tvůrci dávají opravdu hodně záležet na co nejpůsobivější bojové choreografii, možná byste mohli dát šanci slušně vyhlížející jízdě jménem Mayham!, která vznikala pod francouzskou produkcí. Na oficiální trailer, jenž svým začátkem krapet připomíná slavnou chodbovou scénu z Old boye (2003), se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Sama (Nassim Lyes), profesionálního boxera, který se až příliš ponořil do světa zločinu, za což si pak musí odpykat trest ve vězení. Když je ale následně propuštěn, znovu se namočí do maléru. Tentokrát se však rozhodne utéct do Thajska, kde se mu podaří najít si ženu a založit rodinu. Před svou minulostí ale Sam přece jenom zcela utéct nedokáže. Když se ale dostane do nebezpečí jeho rodina, nebude váhat zničit každého, kdo by se mu opovážil postavit do cesty. 

O scénář a režii se postaral Xavier Gens, který nám například nadělil horor Hranice smrti (2007), akčňák Hitman (2007) a znepokojivou sci-fi The Divide (2011). Spolu s ním na scénáři pracoval i Guillaume Lemans (Nevinná).

Dále se ve snímku objeví herci jako Vithaya Pansringarm, Olivier Gourmet, Gigi Velicitat a Sahajak Boonthanakit.

Snímek bude premiérovat 5. 1. 2024.