Ještě na začátku podzimu minulého roku prohlásil herec Karl Urban, že nadcházející třetí série úspěšného seriálu The Boys, který velice podmanivou formu ukazuje, co se stane se zkorumpovanými superhrdiny, bude totálním nářezem. A po vydání nejnovějšího traileru, na který se můžete podívat výše, musíme říct, že mu věříme. Nadcházející třetí řada tak bude sledovat známou Bandu (The Boys), která bude pokračovat ve svém boji proti superhrdinskému týmu Sedm a společnosti Vought International, jež zakrývá jejich temná a nechutná tajemství. Mají zdánlivě bezmocní vůbec nějakou naději proti supermocným? 

Nadupaný Trailer začíná novou písní od Imagine Dragons jménem „Bones“, přičemž odhaluje něco, co již naznačovaly jak různé plakáty, tak i další informace z posledních několika měsíců. Billy Butcher (Karl Urban) v sobě odhalí svou vlastní sadu superschopností, aby se opět mohla konečně karta obrátit. To zahrnuje například laserové paprsky, které může vystřelovat ze svých očí à la Homelander (Anthony Starr), a super sílu. Trailer také naznačuje, že Billy nezíská své schopnosti přirozeně. Což bude mít se vší pravděpodobností určité nepříjemné vedlejší účinky. Jinak trailer ukazuje vše, co bychom od seriálu mohli očekávat – cool stylizace, brutalitu, sex a namíchnutého Homelandera. Trailer také ukáže několik sekvencí se seriálovým nováčkem Jensenem Acklesem, který ztvární postavu Soldier Boy. 

Seriál The Boys je založen na sérii úspěšných komiksů od Gartha Ennise a Dericka Robertsona. Do seriálové podoby ho převedli Eric Kripke, Evan Goldberg a Seth Rogen. V této sezóně se také dočkáme každoroční superhrdinské párty, na níž jsou samozřejmě nejenom nelegální drogy, ale také se zde uskutečňují všelijaké zvrácené sexuální fantazie.

Kromě Urbana se ve 3. sezóně The Boys objeví také Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie a Claudia Doumit.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.