Jsou tomu teprve dva dny, co jsme si povídali o nových informacích k Monster Hunter filmu. No a světe div se, dnes nám spatřil světlo světa první oficiální trailer k plánovanému snímku. Za tím nestojí nikdo jiný, než pan Paul W. S. Anderson. A kde je Anderson, je také Milla Jovovich, takže i na ni samozřejmě narazíte v novém traileru. Ještě aby ne, když se jedná o hlavní postavu, že?

Jak už všichni určitě víte, tak děj se točí kolem kapitánky Artemis (Milla Jovovich) a její jednotky, která byla společně s ní přenesena do jim neznámého světa. To se odehrálo během písečné bouře plné blesků. Avšak nový svět není vůbec opuštěný a pobíhají si v něm monstra, kterým naše pozemské zbraně nezanechají ani škrábnutí.

Co tedy bude s našimi hrdiny? Skončí jakožto svačinka pro rozzuřenou samičku? Ne, na pomoc jim totiž přispěchá zkušený Hunter (Tony Jaa), s jehož pomocí se jim podaří vyváznout ze spáru nebezpečné samičky Black Diablos.

Trailer nám vlastně nedává tolik nových informací, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jelikož první polovinu nám zabírá přenos jednotky kapitánky Artemis do nového světa a jejich následný střet s Black Diablos. V jedné scéně si můžeme všimnout dosud neviděného monstra, jež vám sice nepojmenuji, ale jednalo se o nějaké velké brouky. Znalci Monster Hunter univerza mi v komentářích jistě rádi poradí. Kromě toho můžeme vidět Millu v akci s Dual Bladeama.

Já jsem s trailerem dost spokojen, efekty vypadají fakt krásně a CGI jednotlivých monster je propracované a dotažené pěkně do detailů. A po téhle stránce by dle mě měl být film fakt parádní. Jak moc kvalitní bude zase scénář a herecké výkony, je věc druhá. Toho se osobně dost bojím. A co zatím říkáte na Monster Hunter film vy?