Za dva měsíce se ve francouzských kinech objeví vcelku trhle vyhlížející komedie jménem This Is The Goat!, o kterou se postaral filmař Fred Cavayé (Nevinná). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh nás zavede do Francie 17. století, kde mohla za „spáchání zločinu“ stanout před soudem i zvířata. Jedním z hlavních hrdinů se stává Pompignac (Dany Boon), právník, který je však všem ostatním tak akorát pro smích. Jednoho dne mu ale padne do rukou případ, který by mu mohl konečně přinést slávu. Musí se stát obhájcem mladé a nevinné Josette, která byla neprávem obviněna z vraždy polního maršála. Je tu však jeden háček. Josette je totiž pouhopouhá koza. Z případu už ale vycouvat nemůže. Jelikož už je znám jako právník, který nezachránil žádného ze svých lidských klientů, selhání u případu s kozou by ho definitivně zničilo. Tentokrát musí u soudu vyhrát. A udělá pro to cokoliv. 

Cavayé je kromě slavného thrilleru Nevinná zodpovědný také za snímky jako Limit (2010), Mea Culpa (2014) a Le Jeu (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jérôme Commandeur, Claire Chust, Alexandre Desrousseaux, Grégory Gadebois a Marie-Anne Chazel.

Ve francouzských kinech se snímek objeví 21. 2. 2024. Tak se necháme překvapit, zda se film dostane také k nám.