Ke konci příštího měsíce uvede studio VVS Films nový kanadský thriller s nádechem hororu, který ponese název The King Tide. Na světě už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede na kanadské východní pobřeží, kde se nachází neznámý ostrov. Na něm žije malá komunita, které se však v poslední době příliš nedaří. Jednoho dne ale v obrácené pramici objeví živé nemluvně, které následně lidé z komunity přijmou a vychovají. Dívka jménem Isla (Alix West Lefler) ale rozhodně není jen tak obyčejným dítětem. Vyzařuje totiž jakousi magickou aurou, která uzdravuje každého, kdo stráví pár chvil v její přítomnosti. Nemluvě o dalších podivných silách, které z neznámého důvodu ovládá. Po deseti letech prosperity se ale věci v původně mírumilovné komunitě začnou pomalu hroutit. Někteří se začnou domnívat, že Isla je příštím spasitelem se svatým posláním, jiní v ní vidí pouze dívku, která potřebuje rodinu a lásku. 

O režii se postaral Christian Sparkes, který má za sebou thrillery jako Cast No Shadow (2014) a Vše pro syna (2019). O scénář se postarali Albert Shin (Zmizení v Clifton Hill) a William Woods (Návrat detektiva).

Dále se ve snímku objeví herci jako Frances Fisher, Clayne Crawford, Michael Greyeyes, Lara Jean Chorostecki, Aden Young, Emily Piggford, Kathryn Greenwood a Cameron Nicoll.

V kanadských kinech se snímek objeví 26. 4. 2024.