Na hvězdném obsazení této nadupané série vždy setsakramentsky záleželo. Bodejť by ne, vždyť se v minulých dílech převážně jednalo o nejoblíbenější herce akčního žánru. A vidět je všechny pohromadě je vyložená radost. Díky tomu jsme se v předchozích dílech dočkali herců jako například Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Chuck Norris, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger a další. Po oznámení čtvrtého dílu proto začalo fanouškům vrtat hlavou, koho v něm zas uvidí. A vězte, že některá jména mohou být poměrně překvapivá. S touto informací přišel The Hollywood Reporter. 

Jací by to byli Expendables, kdyby v nich nebyl Silvester Stallone. Ten se samozřejmě vrací do své role drsňáka Barneyho Rosse, přičemž sekundovat mu opět budou Jason Statham, Dolph Lundgren a Randy Couture. Série však uvítá i nováčky. V první řadě se ve čtvrtém díle dočkáme krásky Megan Fox, která by údajně měla sérii dodat novou energii. Jaká její role však ve filmu bude zůstává tajemstvím. Dále se v nadcházejícím pokračování objeví i rapper 50 Cent.

Pokud nad touto informací jen kroutíte hlavou a říkáte si, co zrovna tihle dva mohou dělat v této sérii, žádný strach. Máme pro vás ještě třetí jméno, které do zbytku bandy našich hrdinů skvěle zapadne. Dalším nováčkem je totiž Tony Jaa. Thajský herec, kaskadér a milovník bojových umění, který zazářil nejen v mnohých akčních asijských filmech, ale také třeba v sedmém díle Rychle a zběsile. A kdo ví, možná se nám nakonec bude líbit i ta Megan Fox. Přeci jen už má za sebou pár snímků, kde pořádně držela bouchačku v ruce, jmenovitě thriller Till Death a akčňák Rogue

To samozřejmě není celá sestava. Můžeme očekávat, že v následujících týdnech se budou zveřejňovat další jména, která se ve čtvrtém díle objeví. Tak budeme držet palce, aby zazněla jména i některých vašich oblíbenců. Natáčení započne již v říjnu tohoto roku.