Tatiana Maslany se objevila v nyní již smazaných produktech na webu Amazonu jako She-Hulk. Fanouškům se tak naskytl lepší pohled na tuto svalnatou hrdinku. Účet na Twitteru s názvem She Hulk Updates sdílel obrázky různých nápojových nádob od Marvel Studios, na nichž se herečka v nové roli objevila.

Obrázky na produktech nabízejí zatím nejlepší pohled na Jennifer Walters alias She-Hulk a její komiksem inspirovaný kostým, který byl loni představen v prvních záběrech od Disney+.

Produkty nabízejí pohled na tvář Tatiany Maslany, přičemž jeden z kelímků odhaluje předěl mezi Jennifer Waltersovou a jejím zeleným protějškem. Sestřenice Bruce Bannera se objevuje i na dalším produktu, na němž je She-Hulk vyobrazena v právnickém oděvu Jennifer, který je rovněž pro tuto postavu charakteristickou fialovou barvu.

Seznam produktů s postavou She-Hulk byl však rychle z Amazonu odstraněn.

She-Hulk/Jennifer Waltersová v podání Tatiany Maslany zastává funkci právničky, jejíž specializací jsou případy související se superhrdiny. Zatím se sice neví mnoho o tom, koho by mohla Jennifer zastupovat, bylo ale potvrzeno, že Mark Ruffalo se v tomto seriálu opět stane Hulkem/Brucem Bannerem. A to po boku Tima Rotha v roli Abominationa.

Přečtěte si také: Pokračování japonské akční komedie Baby Assassins představuje novou upoutávku

Připravovaný seriál She-Hulk bude mít premiéru na Disney+ ještě letos. V této akční komedii by se měla objevit řada známých postav ze světa Marvelu. Režiséry seriálu jsou Kat Coiro, která stojí za několika díly seriálu Smrt nás spojí, a Anu Valia. Hlavní scenáristkou je výkonná producentka Jessica Gao. Bylo také oznámeno, že do role She-Hulkovy rivalky Titanie byla obsazena Jameela Jamil, kterou jsme mohli vidět v seriálu Dobré místo.