Pokud jste fanoušci Vávrova Kladiva na čarodějnice, případně snímku Čarodějky ze Salemu od Arthura Millera, možná byste mohli dát šanci nadcházející hororové podívané jménem Witch. Pozor, neplést si se stejnojmenným filmem od Roberta Eggerse, který vyšel v roce 2015! Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do malého anglického městečka roku 1575. V něm se snaží žít normálním životem muž jménem William (Ryan Spong), který si vzal za ženu krásnou Twylu (Sarah Alexandra Marks). Jednoho dne ale padne na celé městečko stín strachu. Mladá žena jménem Johanna Fletcher (Mims Burton) zabije své rodiče, v rámci čehož ji městská stráž zatkne kvůli podezření z čarodějnictví.

Johannu čeká zcela jistě smrt. Ale její čin a důkazy o čarodějnických praktikách, které se našly v jejím domě, vyvolají mezi místními paniku. Co když se ve městě nachází více žen, které po nocích souloží se Satanem? Soudce Hopkins (Daniel Jordan) tak začne nemilosrdné vyšetřování, kvůli kterému nezůstane žádná z místních žen v bezpečí. Obvinění následně padne i na Twylu. William je však přesvědčen, že jeho žena je nevinná. Zároveň se také domnívá, že skutečná čarodějnice, která je možná stále ve městě, na ně všechny ušila boudu. Mladý muž se proto rozhodne skutečnou čarodějnici dopadnout a předat vedení města, aby svou ženu zachránil. 

O režii filmu se postarali Craig Hinde a Marc Zammit. Zatímco Zammit je autorem samotného námětu, Hinde podle něho následně sepsal scénář. Dále se ve filmu dočkáme herců jako Fabrizio Santino, Russell Shaw, Jane Hamlet, Anto Sharp, Ritchi Edwards, Nick Tuck, Nell Bailey, Danny Howard, Ella Starbuck a Livvy Nicolae.

Snímek však zatím nemá stanovené datum premiéry.