Herečka Scarlett Johansson podala na konci léta žalobu na studio Disney, protože vydalo její film Black Widow simultánně v kinech a na kanálu Disney+, což mělo za následek hereččinu ztrátu příjmů v hodnotě až 50 milionů dolarů. Disney však tato obvinění zásadně odmítal, přičemž několikrát uvedl, že si to rozhodně nenechá líbit. Nakonec ale k žádnému pokřikování u soudu nedojde. The Hollywood Reporter informoval o tom, že mezi herečkou a studiem došlo k vyrovnání. 

Herečka prohlásila následující:

,,Mám radost, že jsme naše rozepře s Disneym vyřešili. Jsem neskutečně pyšná na naši veškerou společnou a dlouholetou práci, moc jsem si užila svůj kreativní vztah s celým týmem. V následujících letech se těším na další spolupráci.“

Podobně vřelé prohlášení učinil i Alan Bergman, předseda společnosti Disney.

,,Velice mě těší, že jsme mohli dojít se Scarlett Johansson ke vzájemnému porozumění. Ceníme si jejího přínosu pro celé filmové universum Marvelu, přičemž se těšíme na další spolupráci hned na několika nadcházejících projektech, například Disneyho Tower of Terror.

Podmínky o usmíření jsou ještě poměrně nejasné, ale podle serveru Deadline měly cenu v hodnotě až 40 milionů dolarů. Na bližší info si tak budeme muset počkat. Práce na Tower of Terror se tak znovu rozjely, protože jelikož měla být herečka nejen producentkou, ale zároveň měla v projektu i hrát jednu z hlavních rolí, celá výroba se tak kvůli žalobě musela pozastavit. Na filmu se pracuje už od roku 2015, přičemž bychom se ho měli dočkat až někdy v roce 2024.