Simpsonovi, kultovní seriál od Matta Groeninga, Jamese L. Brookse a Sama Simona, který tu s námi je už skoro 31 let. Za celou kariéru vyšlo neskutečných 684 epizod, i když za 31 let to není zas tak závratné číslo oproti seriálu Ulice. No, zpět k Simpsnovým. S touto nejznámější americkou rodinkou se nepojí pouze televizní seriál, ale také filmy, crossovery, merchandise a komiksy, velké množství komiksů.

Největší rošťák Bart Simpson má dokonce svůj vlastní komiks, který vydává nakladatelství CREW ve formě komiksových sešitů každý měsíc. Březnové/marcové číslo Barta Simpsona je s lehkým zpožděním připraveno na jejich eshopu. A co můžete od nového čísla očekávat?

"TEMNÁ STRANA SÍLY ÚTOČÍ" Ne na Bárta, ten už temnou sílu ovládá, ale na Lízu. Ta se totiž rozhodne přihlásit se do soutěže o nejlepšího vtipálka školy. Bart si sice myslí, že má soutěž vyhranou, ale když se Líza do něčeho pustí, je to vždycky udělané pořádně. Můžete se také těšit na noc plnou hrůzy, když se Bart a jeho kamarád Milhouse rozhodnou v noci vyvolávat démony. To se jim sice nepovede, ale vyvolají něco mnohem horšího.

Toto všechno zažijete v březnovém/marcovém čísle Barta Simpsona. Pokud jste Simpsonovými už lehce přesyceni a máte chuť na jiný komiks podle úspěšného komiksového seriálu, již brzy toto nakladatelství bude vydávat čtvrtý díl Ricka a Mortyho, o kterém Vás budeme určitě včas informovat.