Masivní úspěch seriálu Živí mrtví otevřel vrata pro nejrůznější spin-off tituly, které postapokalyptický svět zombíků ještě více rozšiřují. Jedním z nich je i seriál The Walking Dead: World Beyond, který se zaměřuje především na mladší generaci přeživších, co už v nebezpečném světě vyrůstala. Pokud jste však na seriál zanevřeli, protože vám přišel nudný a nezajímavý, máte naše plné pochopení, rozhodně se nejedná o žádnou pecku. Nicméně pokud jste však fanoušci původního seriálu, měli byste zbystřit. Před pár dny vyšel trailer ke druhé sérii World Beyond, na jehož konci jsme mohli spatřit jednu starou známou z Živých mrtvých

Onou starou známou je samozřejmě Jadis, bývalá vůdkyně skupiny přeživších, kteří si říkali Mrchožrouti. Naposledy jsme ji viděli odlétat ve vrtulníku Civic Republic Military, do kterého dostala i tehdejší hlavní postavu celého seriálu, samotného Ricka Grimese. O Rickovi už víme, že se v postapokalyptickém světě ještě objeví, tentokrát však na filmových plátnech. Po Jadis se však téměř slehla zem. Díky onomu traileru už ale víme, že v seriálovém světě ještě nějakou roli sehraje. Je zde tudíž nějaká možnost, že se ve druhé sérii World Beyond dozvíme bližší info o Rickovi? To se holt budeme muset nechat překvapit. Samozřejmě za předpokladu, že seriálu ještě vůbec dáte šanci. 

Herečka Pollyanna McIntosh je každopádně nadšená, že se do role opět vrací. Zároveň doufá, že její návrat přiměje další fanoušky původního seriálu, aby se na World Beyond podívali. Druhá série bude každopádně poslední, tudíž očekávejme, že se v ní celý příběh uzavře. Tvůrci nám však přislíbili epickou a uspokojivou podívanou. Tak snad nezklamou.