Už se vám začalo stýskat po seriálu The Boys? Nedivíme se vám, na čtvrtou řadu si ještě nějaký ten čas počkáme, ale nemusíme kvůli tomu věšet hlavu. Příští rok se totiž dočkáme seriálového spin-offu jménem Gen V, kterému nedávno vyšel první plnohodnotný trailer. Podívat se na něj můžete výše. V seriálu bychom se tak měli podívat do Univerzity Godolkin, která je určená pro mladé lidi, jejichž životy změnily superhrdinské schopnosti.

A samozřejmě se jedná o místo, které vede společnost Vought International, tudíž se v traileru dočkáme i několika starých známých tváří z původního seriálu. V traileru se tak například mihne pracovitá, ale věčně ustaraná Ashley Barrett, plus i bleskurychlý A-Train. Obecně se ale seriál zaměří na nové postavy. 

Celkově nám toho první upoutávka o hlavním příběhu moc neřekne, jenom nám dává hodně najevo, že můžeme očekávat další cool podívanou, která bude opět náležitě krvavá. Jakože fakt hodně. V rámci nadcházejících měsíců bychom se tak měli dozvědět další informace o tom, co všechno na nás vlastně čeká.

Gen V ostatně není jediný spin-off na The Boys, letos jsme se dočkali animované série The Boys Presents: Diabolical, o níž herec Seth Rogen nedávno prohlásil, že by jí velice rád dal i druhou řadu. Ale ještě uvidíme, zda na to Amazon kývne. 

Co se týče spin-offu Gen V, tvůrci a hlavními scenáristy jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Těšit se tak můžeme na herce jako Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.

Seriálu se dočkáme někdy v průběhu roku 2023.