I přestože chystaný „erotický thriller“ SOULM8TE, který bude spin-offem komerčně úspěšné hororové popcornovky M3GAN, dorazí až na začátku roku 2026, už se nám začalo hezky rozrůstat obsazení. Minulý týden se k thrilleru připojili dva hlavní herci, nyní server Deadline hlásí, že film nabral na palubu další tvář, kterou bezpochyby poznají především fanoušci parádního seriálu The Boys (Banda).

Ve filmu si zahraje Claudia Doumit, australská herečka, která se ve zmíněném superhrdinském seriálu proslavila jako vychytralá a nebezpečná kongresmanka Victoria Neuman. Dále se také objevila v akčním seriálu Timeless (2016) a komediálním dramatu Kde se touláš, Bernadetto (2019). Koho přesně ale v chystaném spin-offu ztvární, zatím není známo. 

Chystaný film se zaměří na smutnícího muže (David Rysdahl), který se rozhodne pořídit si robotku s vyspělou umělou inteligencí (Lily Sullivan), aby se mohl vyrovnat se ztrátou své nedávno zesnulé manželky. Jeho snaha o vytvoření vnímavého partnera však nepřinese ovoce. Místo toho se původně neškodný lovebot změní ve smrtící spřízněnou duši.

Těšit se máme na podívanou, která má zkoumat vztahy a osamělost jako takovou. Oproti M3GAN se prý také bude jednat o něco „riskantnější“ titul. Jsme každopádně moc zvědaví, co z toho nakonec bude, herecká sestava je zatím sympatická. 

Režii si vezme pod palec Kate Dolan, která v roce 2021 debutovala se svým hororem Nejsi moje máma. Taktéž natočila pár epizod ze seriálu Rod (2021).

Za původní verzí scénáře stojí Rafael Jordan, který napsal řadu příšerně hodnocených hororů a laciných fantasy titulů. Kate Dolan poté scénář přepsala do jiné podoby. Jordan námět vymyslel spolu s herečkou Ingrid Bisu (Zhoubné zlo) a režisérem Jamesem Wanem (Aquaman a ztracené království).

Snímek by měl premiérovat 2. 1. 2026.