Studio Sony nám před pár dny nadělilo plnohodnotný trailer na další Krotitele duchů s podtitulem Říše ledu, kteří se vrací bojovat proti přízračným hrozbám do New Yorku. Milým překvapením ale bylo také vydání ještě jednoho oficiálního traileru, který byl tentokrát určen především pro mezinárodní trh. Jedná se tak o další plnohodnotnou upoutávku, která už sice tolik na nostalgii nehraje, ale ukáže nám řadu zbrusu nových scén. Podívat se na ni můžete výše.

Veškeří hrdinové tak budou muset čelit mrazivé hrozbě, kterou bude představovat padouch jménem Garraka. Pokud ho krotitelé nezastaví, New York bude zničen další dobou ledovou.

Vrací se proto jak hrdinové z Odkazu (2021), tedy Gary Grooberson (Paul Rudd), Callie Spengler (Carrie Coon), Trevor (Finn Wolfhard) a Phoebe (McKenna Grace). Tak i staré známé tváře jako Ray Stanz (Dan Aykroyd), Winston Zeddemore (Ernie Hudson), Peter Wenkman (Bill Murray) a Janine Melnitz (Annie Potts). 

Jason Reitman, který natočil předešlý Odkaz, se tentokrát pouze podílel na scénáři, otěže režie od něho převzal Gil Kenan, který natočil filmy jako V tom domě straší! (2006), Město Ember (2008) a Poltergeist (2015).

Dále se ve snímku objeví herci jako Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster a Emily Alyn Lynd.

U nás bude film nakonec uveden 11. 4. 2024.