O seriálové verzi slavného akčňáku Mr. & Mrs. Smith, ve kterém si společně zahráli Brad Pitt a Angelina Jolie, víme už nějaký ten pátek. A Amazon se s námi konečně podělil o první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

V hlavních rolích dvou manželů, kteří oba pracují jako profesionální nájemní zabijáci pro dvě zcela odlišné agentury, tentokrát uvidíme Donalda Glovera (Solo: Star Wars Story) a Mayu Erskine (Modrooký samuraj). Dobrou zprávou je, že veškeré klíčové prvky z původního filmu patrně najedeme i v nadcházející seriálové verzi. Máme zde nóbl špionážní prostředí, speciální mise napříč různými státy, manželské hašteření a jejich týdenní terapeutická sezení. Během těch probírají své manželské problémy, ale zároveň nemohou prozradit, že jsou tajnými agenty.

Původní film měl i přes sympatické obsazení poněkud rozporuplné reakce od kritiků, přesto si ale našel mnoho fanoušků. Tak uvidíme, jak se zadaří seriálové verzi. 

Donald Glover se kromě hlavní role chopil také otěží scenáristy a jednoho ze showrunerů. Tuto úlohu s ním sdílela také Francesca Sloane, která se například významně podílela na tvorbě čtvrté řady skvělého seriálu Fargo (2014). O režii jednotlivých epizod se postaral Christian Sprenger (Atlanta).

Dále se mají v seriálu objevit herci jako Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Robert Loftus, Alex Huynh, Angela Chew, Brianna Acevedo a Holden Goodman.

Seriál bude premiérovat na službě Prime Video 2. 2. 2024.