Být teenagerem je těžké. Být teenagerem na opuštěném ostrově poté, co na něm vaše letadlo ztroskotá, je ale ještě těžší. S tímto předpokladem pracuje trailer nadcházejícího seriálu The Wilds, který přistane na půdě Amazonu v první polovině prosince.

Napůl drama o přežití, napůl dystopická verze bujarého večírku adolescentů. Tak by se dal popsat příběh The Wilds, který na první dojem evokuje vzpomínky na seriál Ztraceni (2004) nebo oblíbený snímek Trosečník (2000) s Tomem Hanksem v hlavní roli. Příběh se točí okolo dospívajících dívek, které musejí bojovat o život po pádu jejich letadla na neznámém ostrově.

Přečtěte si také: Meryl Streep již brzy v komediálním dramatu Let Them All Talk

Atmosféra seriálu by se měla nést v duchu záhad a tajemství, jimiž se tvůrci chystají vyvolávat řadu otázek a podněcovat tak diváckou zvědavost. Skrze flashbacky bychom měli být schopni proniknout do mysli hlavních hrdinek a pomocí vzpomínek poznat jejich traumata, která si s sebou do „nového domova“ přinášejí. Jejich přítomnost na ostrově má však jeden nepatrný háček, a to sice, že se na něm neocitly náhodou. 

První epizoda desetidílné série The Wilds bude k dispozici ke streamování zcela zdarma, a to na platformě Amazon Prime Video, kde se objeví přesně 11. prosince 2020. V hlavních rolích děje plného nečekaných zvratů se přestaví Rachel Griffiths, Sophia Ali, Sarah Pidgeon nebo Jenna Clause.