Platforma HBO Max zveřejnila první trailer k očekávanému snímku oscarového režiséra Stevena Soderbergha s názvem Let Them All Talk, kde se v hlavní roli objeví herečka Meryl Streep, jež byla rovněž několikrát oceněna americkou Akademií filmového umění. Komediální drama se divácké pozornosti dočká v první polovině prosince.

Příběh filmu se točí okolo uznávané spisovatelky Alice Hughesové (Streep), skrze kterou diváci poznají všechna úskalí této asociální práce. Ta se jednoho dne vydává na plavbu lodí společně se svými starými přítelkyněmi v naději, že tak zahojí všechny otevřené rány minulosti. Na palubě se však jako doprovod „gangu tří“ objeví i její synovec, kterého literární agentka neustále bombarduje dotazy k rukopisu jeho tety.

Přečtěte si také: Kristen Stewart v romantické komedii Happiest Season, na Hulu se objeví koncem listopadu

Jelikož jsou všichni uvězněni na luxusní výletní lodi obklopené nekonečným oceánem, atmosféra na palubě začne houstnout a napětí mezi účastníky pomalu stoupat. Alice je tak nucena čelit možnostem úniku, jakými by však jistě ublížila těm, které miluje nejvíc.

Mezi členy hvězdné herecké posádky rovněž spadají Lucas Hedges, Dianne Wiest. Candice Bergen nebo Gemma Chan. Americký snímek Let Them All Talk se objeví na vlnách HBO Max již 10. prosince 2020.