Ještě letos se vrátí zpátky na filmovou scénu Hellboy, sympatický pekelník od Mikea Mignoly, kterého v nadcházející podívané jménem Hellboy: The Crooked Man ztvární Jack Kesy. A nyní máme na světě i plnohodnotný oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Z něho je zřejmé, že nový filmový Hellboy bude mít z velké části hororový nádech, některé sekvence vlastně i tak trochu připomínají něco z Evil Dead. Předchozí upoutávka měla vcelku rozporuplné přijetí, mnozí měli především problém s tím, že film vypadá strašně „levně“, vlastně i skoro na úrovni amatérské produkce. Nejnovější trailer už ale vypadá zase o něco lépe, tak třeba nás opravdu čeká fajn pokoukání.

Však také stojí za to připomenout, že za scénářem stojí sám výše zmíněný Mike Mignola, autor původního komiksu jménem Paskřivec a jiné příběhy. Sám v minulosti prohlásil, že fanoušci se mohou těšit na velice věrnou adaptací jednoho z jeho příběhů. Teď už jen musíme doufat, aby byla také dobře natočená. 

Jak už nějaký čas víme, ve filmu se stále ještě mladý a nezkušený Hellboy spolu s novým členem BPRD (Úřad paranormálního výzkumu a obrany) vydává v 50. letech do vesnické oblasti Apalačského pohoří. Tu sužuje komunita čarodějnic, kterou vede hrůzostrašná démonická bytost jménem Paskřivec (The Crooked Man). Ten navíc bude mít jistou vazbu na Hellboyovu minulost.

Další dvě zásadní postavy budou Tom Ferrell (Jefferson White), Hellboyův spojenec, jenž Paskřivcovi upsal svou duši, a Bobbie Jo Song (Adeline Rudolph), agentka BPRD, která v původních komiksech nevystupuje.

Film natočil Brian Taylor, který byl jedním z režisérů známých akčních titulů jako Zastav a nepřežiješ (2006), Gamer (2009) a Ghost Rider 2 (2011). Dále se na scénáři podílel také Christopher Golden, který stojí za knihami jako Hellboy: The Lost Army a Hellboy: The Bones of Giants.

Dále by se měli ve snímku objevit herci jako Leah McNamara, Joseph Marcell a Nathan Cooper.

Datum premiéry zatím stále neznáme.