Thanos je jeden z nejhrozivějších záporáků z celého Marvel Univerza. Poprvé se tento Šílený Titán objevil v titulu The Invincible Iron Man 55 z roku 1973. Od té doby jsme ho mohli vidět v nespočetně komiksových sešitech, videohrách, anebo jako hlavního záporáka ve filmové sáze Avengers, kde zabije jediným lusknutím půlku obyvatel celého vesmíru.

Jeho oblíbenost je tak vysoká, že se po nějakém čase objevila i jeho vlastní komiksová série, která u nás vychází ve formě svazků několika sešitů. Vydávání Thanose má u nás na svědomí české komiksové nakladatelství CREW. To teď připravuje třetí díl ze série Thanos s podtitulem Thanos vítězí, na kterém se podílelo mnoho známých tvůrců, jako například Donny Cates (Absolute Carnage, Silver Surfer: Black), anebo Geoff Shaw (God Country, Buzzkill). Třetí díl svazkové série obsahuje sešity 13 - 18 ze série Thanos 2016 a první číslo Thanos Annual 2018.

Vesmír, tak jak ho známe, se blíží ke svému konci. Šílený Titán Thanos totiž vyhrává. Vypadá to, že se tato znepokojivá představa stane strašlivou realitou. Thanos stihl doputovat na konec času a ochutnal moment absolutního vítězství. On však stále není se svou prací spokojený. Čtenáři tohoto svazku mohou být svědky okamžiků jeho největší slávy, anebo jeho nejhlubší hanby. Jak bude vypadat Thanosovo vítězství? Dokáže to vůbec někdo přežít? Ve svazku můžete očekávat i Silver Surfera a Ducha pomsty, samotného Ghost Ridera.

Thanos 3: Thanos vítězí budete moci zakoupit od 2. června/júna na eshopu nakladatelství CREW, anebo v jeho přidružených knihkupectvích, které jsou již otevřené. Pokud nemusíte komiksy ze světa Marvelu, ve stejný den vychází i Usagi Yojimbo 33: Skytí, o kterém jsme vás informovali v samostatném článku.