Lidé mají superhrdiny rádi. A když je ještě k tomu dokáží rozesmát, tak je to úplně ta nejlepší kombinace. Není proto divu, že po relativním úspěchu filmu Shazam! z roku 2019 se okamžitě začal připravovat druhý díl. V důsledku pandemie koronaviru se ho ale dočkáme až za šílené dva roky, přesněji 2.6.2023. Dobrá zpráva ale je, že natáčení již nic nemůže ohrozit, protože je konečně u konce. 31.8. se tím na svém Twitteru pochlubil sám režisér David F. Sandberg, který zrežíroval i první díl. 

O hlavní dějové linii se toho stále moc neví, ale rozhodně si můžeme být jisti, že se opět vrátí sympaťák Zachary Levi, který se znovu ujme role superhrdiny Shazama, alias teenagera Billyho Batsona. Toho si opět zahraje Asher Angel. Stejně tak už víme, že se ve druhém díle objeví i nové herecké hvězdy. Respektive je řeč o charismatické Helen Mirren, kterou uvidíme v roli Hespery, a krásce Lucy Liu, která zas ztvární Kalypsó, jednu z dcer titána Atlanta. Dočkáme se také Rachel Zegler, která by měla taktéž hrát jednu z titánových dcer, ale zatím to nevíme jistě. Tvůrci nám každopádně přislíbili, že nás čeká pěkná jízda, tak doufejme, že nepřeháněli. 

I přestože se očekávaného pokračování dočkáme až za dva roky, může nás hřát u srdce, že už za pouhý rok vyjde film Black Adam, který bude zkoumat charakter budoucího Shazamova velkého protivníka. Takže žádný strach, to čekání nakonec tak úmorné nebude.