Tak jsme se konečně dočkali. Po opravdu dlouhém čekání a mnoha zvěstech, které kolem obsazení chystaného MCU rebootu Fantastické čtyřky kolovaly, známe odpověď, kdo všechno se objeví v rolích členů slavné partičky superhrdinů. Žádné překvapení ale nečekejte, protože se akorát jen potvrdí drby, se kterými se s námi už před nějakým časem podělil známý insider Jeff Sneider. Koho tedy nakonec v chystaném snímku uvidíme?

Reeda Richardse (Mr. Fantastic) skutečně ztvární Pedro Pascal (The Last of Us), který kolem role začal kroužit už minulý rok na podzim.

Sue Storm (Invisible Woman) si zahraje Vanessa Kirby (Mission: Impossible Odplata - První část), která byla jednou z předních uchazeček už skoro rok.

Johnnyho Storma (Human Torch) ztvární Joseph Quinn (Stranger Things), i ten kolem role kroužil už od minulého roku.

A role Bena Grimma (The Thing) se zas ujme Ebon Moss-Bachrach (Medvěd).

Kromě oznámení o obsazení máme ještě jednu podstatnou zprávu. Datum premiéry se opět odkládá, ovšem o žádný brutální posun se nejedná. V amerických kinech měl snímek vyjít 2. 5. 2025 (u nás od den dříve), nyní se datum odložilo na 25. 7. 2025.

Jak už pár týdnů víme, scénář k filmu se musel opět začít částečně přepisovat, ovšem nakonec podle všeho nebude obsahovat příliš velké změny. To mohou dokazovat i informace od insidera Daniela Richtmana, podle něhož bude scénář upraven do jednoho měsíce. O změny se starají Scott Neustadter a Michael Weber, scenáristické duo, které napsalo tituly jako 500 dní se Summer (2009) a The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017).

I samotné natáčení se také musí odložit. První klapka nakonec padne letos v létě, zřejmě někdy během srpna. O režii se postará Matt Shakman, který natočil také všechny epizody seriálu WandaVision (2021). Co na obsazení říkáte?