Připravované DCU Jamese Gunna a Petera Safrana se samozřejmě bude rozšiřovat také skrze seriálovou tvorbu. Jako první k nám dorazí animovaná týmovka antihrdinů, která ponese název Creature Commandos. Tato partička, jejíž dobrodružství bylo zasazené v období druhé světové války, byla poprvé představena v komiksu Weird War Tales #93 z roku 1980. Během představovaní první kapitoly DCU, jež ponese název Bohové a monstra, jsme se dočkali také obrázku zásadních členů, kteří se v chystaném seriálu stanou hlavními protagonisty.

A nyní už konečně také víme, kdo všechno jim propůjčí nejenom hlas, ale v budoucnu možná také tvář. Gunn totiž před měsíci prohlásil, že do animovaných adaptací se budou snažit obsazovat herce, kteří by mohli danou postavu následně ztvárnit i v hrané podobě. Na jaké hvězdy se tedy mohou fanoušci DC těšit? 

Inu, už nějaký ten pátek se šuškalo o tom, že drsná hvězda akčních filmů Frank Grillo, který se netají svým zklamáním z MCU, v němž hrál padoucha Crossbonese, se připojí do DCU. A nyní to máme konečně potvrzené. Grillo tak ztvární Ricka Flaga seniora, lidského vojáka, který je zároveň vůdcem celého týmu.

K hercovi se poté připojí Zoë Chao jako doktorka a kříženec mořské víly a mořské nestvůry Nina Mazursky, Alan Tudyk jako Batmanův protivník Doktor Phosphorus, David Harbour jako Eric Frankenstein, Indira Varma jako Frakensteinova nevěsta, Maria Bakalova jako Princezna Ilana Rostovic a konečně Sean Gunn jako G.I. Robot a Weasel, který se objevil také v Sebevražedném oddíle (2021) Jamese Gunna.

A když už je o filmu řeč, je také nutné dodat, že v Creature Commandos si zahraje také Steve Agee, který si zopakuje roli Johna Economa. Ten bude se vší pravděpodobností na tým v seriálu dohlížet místo Amandy Waller, která se však také dočká vlastního seriálu. A opět ji ztvární talentovaná Viola Davis. Ale kdo ví. Třeba se jí dočkáme i v nadcházející animované sérii. 

Na seriálu, který by měl obsahovat sedm epizod, se už několik měsíců pilně pracuje, přičemž jakmile bude dokončen, objeví se na službě Max. Zatím však není známo, kdy přesně k tomu dojde, ale jednoznačně to nebude letos. Pokud vše půjde dobře, výše uvedení herci by mohli své postavy jednoho dne ztvárnit i v hrané podobě, prozatím ale není třeba předbíhat.

Pokud se chcete o jednotlivých projektech první kapitoly DCU dozvědět další informace, určitě se podívejte na naše video níže.