Společnost McFarlane Toys založená legendárním komiksovým tvůrcem Toddem McFarlanem vlastní práva na figurky ze světa Zaklínače již nějaký ten pátek. Do současné chvíle tato firma nabízela figurky pouze ze třetího dílu videoherní série Zaklínač s podtitulem Divoký hon. To se ve velmi blízké době změní.

Na debutové zaklínačské akci WitcherCon společnost oznámila figurky ze světa seriálového Zaklínače od Netflixu. Oznámení proběhlo skrze jeden jediný obrázek, na kterém se nachází Geralt bojující s Kikimorou. I když je Geraltovi vidět pouze na jeho záda, je už zcela jasné, že jeho figurka bude disponovat obličejem Henryho Cavilla. Kikimora v pozadí odkazuje nejen na první scénu ze seriálu, ale nejspíše i na fakt, že McFarlane Toys bude zpracovávat i figurky monster.

Přečtěte si také: První plnohodnotný trailer na 2. sérii Zaklínače

Figurky od McFarlane Toys jsou známé celkem levnou cenovkou a bohužel i levným plastovým provedením. Geraltova látková kápě však naznačuje, že by Netflixovská řada figurek mohla vynikat mnohem lepším provedením než všechny ostatní figurky od této společnosti.

Na více detailů o nové řadě figurek Todda McFarlanea si musíme ještě počkat. Jsme však velmi zvědaví, jestli figurky svým zpracováním překonají nejen své videoherní předchůdce, ale i konkurenční figurky od vydavatelství Dark Horse, které doprovázely třetí videohru.