Ze slavných hollywoodských režisérů patří Guy Ritchie zaručeně mezi ty nejaktivnější. Nejenže se od něho dočkáme hned dvou filmových novinek s Henrym Cavillem, ale také nám letos nadělí seriál Gentlemani, který bude vycházet z jeho stejnojmenného filmu z roku 2019. A nyní Netflix konečně odhalil, kdy bude očekávaná série premiérovat. Nakonec to bude už vcelku dost brzo, seriáloví Genlemani mají totiž vyjít 7. 3. 2024, to znamená skoro za tři týdny.

Streamovací služba se také pochlubila řadou nových plakátů, které odhalují přední postavy celého příběhu. Prohlédnout si je můžete níže.

Když už o příběhu mluvíme, tak hlavním protagonistou se tentokrát stane Eddie Halstead (Theo James), syn anglického aristokrata, který po svém otci zdědí část jeho drogového impéria. Na to si už ale brousí zuby jedinci ze zločineckého podsvětí, které však Eddie hodlá přechytračit v jejich vlastní hře. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou je sám Guy Ritchie, který scénář napsal spolu s Matthewem Readem (Sword of Vengeance).

Ritchie se také postaral o režii prvních dvou dílů z osmi. Mezi další režiséry patří ještě David Caffrey (Krádež legendy), Eran Creevy (Srážka) a Nima Nourizadeh (Shifty).

Dále hrají Giancarlo Esposito, Kaya Scodelario, Vinnie Jones, Joely Richardson, Daniel Ings, Peter Serafinowicz a Guy Robbins.