Ještě před premiérou animáku Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023), na který máme i recenzi, jsme se dozvěděli, že Paramount chystá také seriálové pokračování jménem Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. A nyní máme konečně na světě plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše.

Animace je oproti zmíněnému filmu zase jiná, ale i tak by se z toho mohlo vyklubat další zábavné dobrodružství. Na scénu se vrací hrdinové Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Donatello (Micah Abbey), Raphael (Brady Noon) a Leonardo (Nicolas Cantu), kterým opět propůjčili hlasy herci z předešlého filmu. V ulicích New Yorku tak na ně čekají nové hrozby, proti kterým vytáhnou do boje spolu se starými známými spojenci, například April O'Neil (Ayo Edebiri). Z traileru to vypadá, že jejich úhlavním nepřítelem se tentokrát stane záporačka jménem Bishop, která velí armádě robotů. 

Showrunnery a hlavními scenáristy se stali Christopher Yost a Alan Wan, kteří už se ve světě slavné želví čtveřice pohybují nějaký ten pátek. Oba dva například psali epizody pro sérii Želvy Ninja z roku 2012, která vyprodukovala až pět sezón. Yost se také podílel na tvorbě scénáře k marvelovkám Thor: Temný svět (2013) a Thor: Ragnarok (2017). Alan Wan zas natočil pár epizod pro animovanou sérii Star Trek - Fenomén (2021).

Seriál bude premiérovat na službě Paramount+ 9. 8. 2024, tak snad se ho eventuálně dočkáme třeba na SkyShowtimu.