Jeden z nejvíce chválených a nejsledovanějších seriálů Amazonu je bezpochyby superhrdinská podívaná pro dospělé jménem The Boys (Banda), jejíž čtvrtou řadu fanoušci už netrpělivě vyhlížejí. Mezitím jsme se dočkali prvního hraného spin-offu v podobě zdařilého seriálu Gen V, kterému před pár týdny na službě Prime Video dojela první řada. A zdá se, že Amazon chce ono superhrdinské univerzum rozšiřovat i na jiných frontách.

Chystá totiž další seriálový spin-off, který by měl nést název The Boys: Mexico. A jak už asi může být z názvu zřejmé, tentokrát vyrazíme za hranice Spojených států a podíváme se k sousedům na jihu. Chystaný projekt už má také na palubě několik tvůrců, kteří na výrobu budou dohlížet. 

Výkonnými producenty se stanou mexičtí herci Diego Luna (Andor) a Gael García Bernal (Babel), kteří si v seriálu možná i zahrají nespecifikované vedlejší role. Oba dva herci už navíc v minulosti spolupracovali, kdo zná filmografii Alfonse Cuaróna (Potomci lidí), tak asi ví, že obě hvězdy si zahrály hlavní role v režisérově snímku Mexická jízda (2001).

I přestože seriál by měl být celý ve španělštině, na jeho výrobu by měli také dohlížet producenti z původní série, stejně tak i Garth Ennis a Darick Robertson, autoři původní komiksové série. Projekt se zatím nachází ve fázi preprodukce, takže se ho jen tak brzy nedočkáme.

Celý seriál by měl vést jakožto showrunner a scenárista Gareth Dunnet-Alcocer, který napsal scénář ke dvěma celovečerním filmům, k akčňáku Přes hranici (2019) a letošní DC novince Blue Beetle. Podle serveru Deadline se ale producenti ještě poohlížejí po dalším tvůrci, který by seriál vedl spolu s Dunnerem-Alcocerem. Ten by měl momentálně zpracovávat scénář. Na další informace o ději si však budeme muset počkat.

Co se čtvrté řady The Boys týče, té bychom se měli dočkat někdy během příštího roku.