Na letošním Comic-Conu se mluvilo i o seriálu The Boys (Banda), jemuž přednedávnem skončila čtvrtá a předposlední řada. Dospělácké univerzum superhrdinů se samozřejmě rozšiřuje i na jiných frontách, nejenže je už ve výrobě druhá řada spin-offu Gen V (2023), ale také se můžeme těšit na podívanou jménem The Boys: Mexico.

A z letošního Comic-Conu nyní přichází informace, že původní seriál dostane prequel. Tím bude série jménem Vought Rising, přičemž už je potvrzené, že v něm uvidíme dva staré známé. Jmenovitě se vrátí Jensen Ackles jako drsňák Soldier Boy a Aya Cash jako náckovská superhrdinka Stormfront. Ackles zároveň potvrdil, že se objeví i v chystané páté řadě původního seriálu, která bude zároveň finálová. 

Co se chystaného prequelu týče, zavést by nás měl do New Yorku během 50. let, přičemž by se měl zaměřit na původ společnosti Vought, rané skutky Soldier Boye a ďábelské čachry Stormfront, která tehdy vystupovala pod jménem Clara Vought. Těšit se podle všeho můžeme na vražednou záhadu a zvrácenou ságu, která bude vyloženě nasáklá krví a látku Compound V.

Showrunnerem se má stát Paul Grellong, jeden z výkonných producentů původního seriálu, který jako scenárista působil pro třetí a čtvrtou řadu. Dále psal pro seriály jako Revoluce (2012) a Havaj 5-0 (2010). 

Koho dalšího v prequleu uvidíme, zatím není známo, stejně tak visí otazník i nad datem premiéry. Pátá řada The Boys by každopádně měla vyjít někdy během roku 2026. Níže se ještě můžete podívat na naši recenzi.