Netflix představil první trailer pro svůj nadcházející seriál s názvem Služka. Bude se jednat o adaptaci biografického bestselleru autorky Stephanie Land, který nese název Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother´s Will to Survive. Hlavní role se ujme Margaret Qualley, kterou si můžete pamatovat například z nejnovější tarantinovky Tenkrát v Hollywoodu, případně z filmové adaptace populární mangy Death Note. Zahraje si postavu Alex, matky samoživitelky, která se snaží sebe a svou dceru Maddy udržet mimo ulice poté, co musela uniknout z násilnického vztahu. 

I přestože je Alex bystrou a vzdělanou mladou ženou, začne jí hrozit bezdomovecký život poté, co uteče od svého nebezpečně výbušného manžela. Nejenže nemá žádnou stálou práci, ale ještě k tomu nemá kam jít. Začne proto pracovat jako uklízečka, což jí jen tak tak vydělává na živobytí pro sebe a její dceru. Do toho všeho jí ještě k tomu začne hryzat svědomí z toho, že s sebou vzala Maddy, o kterou se začne její otec přít, aby ji mohl dostat do opatrovnictví. I přestože takové téma zní na pěkně smutnou depkařinu, podle traileru můžeme očekávat i nějaké ty světlé chvíle naděje a štěstí, tak snad nebude tolik kapesníků zapotřebí. 

Výkonná producentka a showrunnerka seriálu Molly Smith Metzler, která se podílela i na samotném scénáři, prohlásila, že celý děj bude vyprávěný čistě z pohledu samotné Alex. Diváci tak budou moct každý emotivní moment zažívat spolu s ní. Na seriálu pracovala i sama autorka původní předlohy, přičemž režie se ujali John Wells, Nzingha Stewart, Lila Neugebauer, Helen Shaver a Quyen “Q“ Tran. Bude mít 10 epizod a dočkáme se ho již 1. 10. 2021