Studio Amazon se nedávno pochlubilo trailerem na nadcházející seriál, který ponese název As We See It. Bude se jednat o komediální drama, v němž budeme sledovat tři dvacátníky, kteří se shodu okolností stanou spolubydlícími. Jedna věc je ale spojuje. Všichni tři totiž trpí poruchou autistického spektra, ovšem každý trochu jinak. Na celé věci je ale zajímavé i to, že všichni tři hlavní představitelé, tedy Rick Glassman, Albert Rutecki a Sue Ann Pien, skutečně autismem trpí. Ovšem asi ne v takové podobě, jaká bude prezentována v seriálu. 

Trailer nám tak představí všechny tři hlavní hrdiny. Prvním z nich je Jack, spořádaný mladík, který je vynikajícím hráčem karet, ale jeho upřímnost je natolik neskrývaná, že tím neúmyslně uráží jiné lidi. O toho má starost jeho vlastní otec, který umírá na rakovinu. Proto chce, aby měl Jack zajištěný co možná nejlepší život. Pak je na řadě Violet, která se především chce zamilovat a najít si přítele. Absolutně však nezvládá pochopit onu pozvolnou flirtovací hru, kterou mezi sebou dva jedinci hrají, když se navzájem přitahují. Violet se proto neostýchá pozvat atraktivního zákazníka v práci na rande, i přestože se viděli poprvé v životě, plus už dopředu mu oznamuje, kdy by mohli mít svůj první sex. Třetím hrdinou je Harrison, který má obrovský strach z venkovního světa, proto je celé dny zavřený u sebe doma. Díky jeho novým přátelům by ale mohl konečně nalézt sílu k tomu, aby svůj strach konečně překonal. 

Osmidílný seriál si vzal na starost Jason Katims, který se ujal otěží jak showrunnera, tak i scénáristy. Premiéry seriálu se dočkáme 21. 1. 2022.