Ještě před několika týdny hrozilo, že sólovka o Flashovi bude studiem Warner Bros. Discovery zrušená, protože náš starý dobrý Ezra Miller, Zhouba Havaje a představitel filmového bleskurychlého DC hrdiny, vyváděl během posledních měsíců strašné skopičiny a lumpárny, které by si jednoho také zasloužily převést na filmové plátno. Miller ale přijal požadavky studia, to znamená, že se za své chování veřejně omluvil a podstoupil léčbu, tudíž Flash skutečně vyjde příští léto podle plánu.

The Hollywood Reporter ale nedávno informoval o tom, že scenárista David Leslie Johnson-McGoldrick, který například napsal oba dva díly DCEU Aquamana, už zpracoval kompletní scénář k Flashovi 2. Nyní se jen čeká na to, až ho výše zmíněné studio přijme. 

Zda se tak skutečně stane, je samozřejmě ve hvězdách. Nesmíme zapomenout, že Warner Bros. Discovery chce s celým filmovým DC univerzem pořádně zatřást, přičemž pro něj již vymyslela svůj desetiletý plán. Zda do něj zapadá i pokračování Flashe, je samozřejmě otázkou. Vše bude patrně záviset na komerčním úspěchu prvního dílu.

Otázkou také je, zda se v případném pokračování opět objeví Ezra Miller. Jelikož herec vyhověl všem požadavkům studia, bude mu zároveň dovoleno, aby se z části podílel i na propagaci filmu. Jeho budoucnost v DCEU je však stále velice nejistá. O tom, zda bude herec v roli Flashe po uvedení snímku přeobsazen, se zatím studio nevyjádřilo.

Millerovi navíc hrozí až 26 let vězení za vloupání se do okupovaného domu a krádeže alkoholu, tudíž velkou roli bude také hrát to, jaký bude nakonec vynesen verdikt. 

Jelikož chování Ezry Millera spoustu lidí náležitě popudilo, očekává se, že mnozí budou snímek bojkotovat, což se samozřejmě může podepsat na samotných tržbách.

Na druhou stranu ale ve Flashovi po dlouhé době opět uvidíme Michaela Keatona v roli svého Batmana, což je okamžik, na který mnozí fanoušci čekali celá léta. Keaton se jako netopýří ochránce Gothamu měl poprvé po mnoha letech objevit ve snímku Batgirl, nicméně jeho premiéra byla Warnery zrušená.

Flash bude každopádně premiérovat 22. 6. 2023.