Nekonečná filmová série Rychle a zběsile nám v budoucnu zaručeně nadělí ještě dva tituly. Jedním z nich bude samozřejmě druhá část Rychle a zběsile 10 (2023), která má být podle všeho finálním dobrodružstvím pro Doma Toretta (Vin Diesel). Ještě předtím se ale dočkáme nového spin-offu s Dwaynem Johnsonem, který má být jakýmsi mostem mezi první a druhou částí.

Nyní se k nám ale dostaly poměrně zajímavé zvěsti od známého insidera Jeffa Sneidera, podle něhož filmová série ulovila scenáristu Zacha Dean (Válka zítřka). A ten podle všeho pro Rychle a zběsile píše jakýsi scénář. Není ale známo, o co přesně se vlastně jedná. Je zde samozřejmě možnost, že Zach píše jeden ze dvou výše zmíněných připravovaných titulů, ale ty už své scenáristy dávno na palubě mají. 

Druhou část Rychle a zběsile 10 píšou Christina Hodson (filmový Flash) a Oren Uziel (Ztracené město), chystaný spin-off si zas vzal pod palec Chris Morgan (Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw). Je snad možné, že Zach sepisuje zbrusu nový film? Možná nějaký start nové éry bez Vina Diesela? Toť otázka za milion, počkat si holt budeme muset až na nějakou pořádnou odpověď od Universalu. Tedy samozřejmě za předpokladu, že jsou ony zvěsti pravdivé.

Sneider také hlásí, že druhá část Rychle a zběsile 10 momentálně není pro studio prioritou, plně se nyní soustředí na chystaný spin-off s Johnsonem. 

Známý insider také před pár týdny odhalil, že druhá část zřejmě hodí do koše záporáka Danteho Reyese (Jason Momoa) a představí zcela jiného zloducha.

Snímek by údajně také měl mít výrazně menší rozpočet a svým stylem více připomínat skromné začátky prvních dílů. O režii filmu se má opět postarat francouzský filmař Louis Leterrier.