„Užijeme si noc, a pak už se neuvidíme. Co říkáš?“ Těmito slovy začíná oficiální trailer nadcházejícího snímku Asi se zblázním (v originále Crazy About Her), který na svých stránkách nedávno představil Netflix. Tato romantická komedie, za kterou stojí španělský režisér Dani de la Orden, prolomí hranice známého stereotypu.

Adri (Álvaro Cervantes) a Carla (Susana Abaitua) zažijí hodně divokou noc. Po seznámení na tanečním parketu, kde mimochodem nezazní ani jedno ze jmen tanečníků, se dohodnou, že druhý den na vše zapomenou. Pravidlo jedné noci by jistě zapadlo do hlubin známého klišé, kdyby ráno Adri nezačal svou společnici dychtivě hledat. Záhy však zjistí, že pokud se s ní chce znovu setkat, musí se nechat zavřít do blázince. 

Přečtěte si také: Časovou smyčku se pokusí zlomit mladý pár ve fantasy snímku The Map of Tiny Perfect Things

Aby se tak stalo, je potřeba mít v rukávu slušnou zásobu duševních strastí, mezi něž patří například antisociální porucha, stres či úzkost. Po přesvědčení „přijímací komise“ se Adri ocitá na půdě psychiatrické léčebny, kde se konečně setkává s osudovou maniodepresivní láskou, která si ani nepamatuje jeho jméno. Může mezi nimi skutečně vzniknout vzájemné pouto, které má potenciál vyústit v normální vztah překračující jednorázové potěšení, když jsou oba uvězněni uvnitř sanatoria?

Odpověď na tuto otázku poskytne komediální snímek Asi se zblázním ze Španělska již 26. února 2021, kdy se objeví na kartě Netflixu. Diváci se mimo hlavní představitele mohou těšit také na Luise Zahera, Alberta San Juana nebo Claru Segura.