Dokážete si představit, že byste se ocitli v časové smyčce, která by vás nutila prožívat jeden a ten samý den pořád dokola? Tento motiv není žádnou novinkou, objevil se už například v napínavém slasheru Happy Death Day (2017) nebo akčním sci-fi Edge of Tomorrow (2014). Nadcházející snímek The Map of Tiny Perfect Things od amerického režiséra Iana Samuelse jej však osvobozuje od zmíněných žánrů a vrhá jej do světa romantického fantasy z dílny Amazonu.

Příběh sleduje bystrého teenagera Marka (Kyle Allen), který prožívá stejný den v nekonečné časové smyčce. Je úplně jedno, co řekne svému nejlepšímu kamarádovi, se kterým hraje videohry, nebo jak bizarní účes si nechá udělat v místním kadeřnictví. Až se ráno probudí, vše začíná nanovo a události předchozího dne jako kdyby nikdy neproběhly.

Přečtěte si také: John David Washington a Zendaya se již brzy objeví v komorním dramatu Malcolm a Marie

Stereotypní schéma se však obrátí vzhůru nohama v okamžiku, kdy mladík potká záhadnou Margaret (Kathryn Newton), jež se také stala obětí časové smyčky, ve které se mimo jiné neúspěšně snaží naučit řídit auto. Záhy mezi teenagery vznikne velice silné pouto, což vyústí ve společnou potřebu zachycovat drobné detaily, díky nimž je jejich den dokonalý. Postupně vznikne milostná mapa s fantastickým nádechem, skrze kterou se dvojice snaží přijít na to, jak uniknout z nekonečna.

Zda budou jejich pokusy úspěšné, prozradí snímek The Map of Tiny Perfect Things přesně 12. února 2021, kdy se objeví na kartě platformy Amazon Prime Video. Mimo hlavní představitele se divákům představí také Josh Hamilton, Jermaine Harris nebo Cleo Fraser.