Přestože ještě nejsme ani v polovině ledna, Netflix už nyní láká na odpočinkovou letní atmosféru. Rodinná komedie ‘Ohana: Rodina je poklad (v originále Finding ‘Ohana) od Jude Weng koncem měsíce odkryje exotická dobrodružství, která pomohou objevit havajské kořeny rodině z New Yorku.

Představte si, že trávíte prázdniny na havajských ostrovech, obklopeni divokou přírodou a bez wifi signálu, který by vám narušoval spektakulární zážitek. Pokud máte pocit, že jste se imaginárně transportovali do ráje, věřte, že dva sourozenci z Brooklynu, kteří se ocitli u svého dědy na ostrově O’ahu, toto nadšení z exotiky nesdílí. Své léto si totiž Ioane a Pili představovali úplně jinak.

Přečtěte si také: Sam Neill jako chovatel ceněné pokrevní linie ovcí v komediálním dramatu Rams

Otázku, čím se zabavit, když jsou moderní technologie prakticky k ničemu, vyřeší skupinka mladistvých hledáním vzácného pokladu. To samo o sobě spustí řetězec dobrodružných událostí, které mimo jiné zahrnují prozkoumávání místní fauny a flóry, a to nejen na povrchu, nýbrž i v podzemí. Co když ale tento průzkum naruší legendy o duších havajských válečníků, které pravděpodobně nejsou tak smyšlené, jak se na první pohled zdálo?

Na to odpoví dvouhodinový snímek ‘Ohana: Rodina je poklad přesně 29. ledna 2021, kdy se objeví na kartě Netflixu. Divákům se v hlavních rolích představí například Lindsay Watson, Kea Peahu, Owen Vaccaro nebo Alex Aiono.