Na filmových festivalech v Sitges a Varšavě skvěle zabodovalo hezky vyhlížející dobrodružné drama jménem Riddle of Fire, o které se postaral Weston Razooli. Nyní máme na světě i plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem dětské skupinky kamarádů jménem Tři nesmrtelní ještěři, kterou tvoří Hazel (Charlie Stover), Alice (Phoebe Ferro) a Jodie (Skyler Peters). Jedná se o gang malých darebáků, kteří kličkují na svých špinavých kolech skrze lesní říši Ribbon ve Wyomingu, aby si užili co nejvíce zábavy. Jednoho dne jim ale matka zadá speciální úkol, za jehož splnění dostanou heslo k televizi, aby si mohli zahrát videohru. Musí získat ingredience pro borůvkový koláč. Vydávají se proto na velkolepé dobrodružství, na kterém budou bojovat s čarodějnicí, přelstí lovce a spřátelí se s vílou. 

Weston Razooli se postaral jak o scénář, tak i o režii. Zároveň se jedná o jeho celovečerní debut. Dále se ve snímku objeví herci jako Lio Tipton, Charles Halford, Weston Razooli, Danielle Hoetmer, Sohrab Mirmont, Lonzo Liggins, Colleen Baum a Lorelei Olivia Mote.

Do amerických kin se snímek dostane 22. 3. 2024, doufejme tedy, že se eventuálně podívá i do našich končin.