Hrome, no to je dost! S blížící se premiérou nového Thora, který nese název Láska jako hrom, se začali fanoušci poohlížet po prvním oficiálním traileru čím dál nervózněji. Ale nakonec se přeci jenom dočkali. Na řádně stylový trailer se můžete podívat výše. A zaplať pánbůh, Thor (Chris Hemsworth) opravdu zase zůstane máničkou. V traileru se tak dočkáme nejenom oblíbeného boha hromu, který se tvrdým a doslova božským tréninkem vrací zpátky do formy, ale také uvidíme staré dobré Strážce Galaxie, s nimiž Thor skončil na konci posledních Avengerů. A jak se zdá, opět nás čeká řada vtipných interakcí, které mezi sebou budou mít především Thor a Star Lord. Tedy aspoň v to doufáme! 

Krátce se nám ukáže i Tessa Thompson, která se vrací jako statečná a schopná Valkyrie. Dočkali jsme se i několika záběrů z velkolepého Olympu, přičemž jeho vládce, mocného boha Dia, by měl ztvárnit Russell Crowe. Mnozí fanoušci však začnou skákat na gauči radostí z toho, co ukáže konec traileru. Onou věcí je samozřejmě Natalie Portman jako Jane Foster, která se poprvé od dob snímku Thor: Temný svět opět ujme jedné z primárních rolí v MCU filmu. Její návrat je ale jaksepatří velkolepý. Éra „dámy v nesnázích“ už je dávno pryč. Nyní se Jane vrací jako Mighty Thor, která v rukou třímá kladivo Mjölnir. A musíme říct, že jí to tam zatraceně sekne. 

Thor: Láska jako hrom nám tudíž zaručeně nadělí další skvělou várku akce, napětí a humoru, přičemž to vše si opět vzal na starost sympatický Taika Waititi. Ten se postaral jak o režii, tak i o scénář, přičemž s ním mu ještě pomáhala Jennifer Kaytin Robinson. Ve snímku si mimo jiné zahraje i Christian Bale, který ztvární padoucha jménem Gorr the God Butcher. Už jen podle jména je tudíž patrné, že s ním žádná sranda nebude. Tak snad nám z něho více ukáže další plnohodnotný oficiální trailer, který snad dorazí za nějaký ten měsíc. Jeho filmovou podobu si každopádně můžeme částečně prohlédnout z odhaleného merche.

A když už jsme u toho merche, podobu určitých postav nastiňují i některé Funko POP! figurky. Podívat se na ně můžete níže.

Oficiální premiéra filmu je stanovená na 7. 7. 2022. Co na trailer říkáte?