Příštího filmového Jamese Bonda se v brzké době jen tak nedočkáme, ale podle zpráv z minulého měsíce to vypadá, že už se některé věci ohledně chystané nové éry nejslavnějšího agenta kinematografie dávají do pohybu. Přesněji mluvíme o výběru režiséra. Minulý měsíc jsme se od známého a poměrně důvěryhodného insidera Jeffa Sneidera dozvěděli, že o režisérskou stoličku pro příští film se ucházejí tři filmaři. Jmenovitě David Michôd (Král), Kelly Marcel (Venom) a Edward Berger (Na západní frontě klid), který měl mít podle insidera největší šance.

A nyní zde máme další dvě jména, se kterými přišel britský deník The Telegraph. Producenti podle všeho hledají někoho, kdo má nejenom výrazný osobitý styl, jenž by do franšízy vnesl něco nového, ale samozřejmě také bohaté zkušenosti. Kdo tedy kromě výše zmíněné trojce má ještě šanci chopit se otěží režie dalšího Bonda? 

Jednou z možností je Bart Layton, režisér vynikajícího a až hanebně nedoceněného krimi dramatu American Animals (2018), který momentálně připravuje pro Amazon snímek jménem Crime 101.

Druhou možností je Yann Demange, francouzský filmař, který stojí za válečným filmem 71 (2014) a krimi dramatem Mladý gangster (2018). Jednu dobu byl také upsán k režii „prokletého“ MCU Bladea.

The Telegraph taktéž potvrzuje, že mezi kandidáty patří i zmínění Michôd, Marcel a Berger. Kdo se ale nakonec otěží režie chopí, zůstává otázkou. Je také možné, že nakonec to celé padne do klína někomu úplně jinému. Otázkou nyní je, kdy se dozvíme pravdu.

Příští film zatím žádný oficiální název nemá, stejně tak ani žádný scénář není na světě. Čekání na příští bondovku tudíž bude zřejmě ještě dlouhé. 

A samozřejmě je zde i ona věčná otázka, která se týká nového představitele agenta 007.

Podle bookmakerů jsou dvěma momentálně nejpopulárnějšími kandidáty Aaron Taylor-Johnson (Lovec Kraven) a Henry Cavill (Zaklínač), ale pokud jste viděli naše video o Bondovi, tak víte, že právě Aaron Taylor-Johnson má mnohem větší šance. Hned za oběma pány se pak nacházejí ještě kandidáti jako Damson Idris (Sněží!), James Norton (Šťastné údolí) a Rege-Jean Page (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů). Kdy se jméno nového Bonda ale dozvíme, je stále ve hvězdách.