Pokud bychom měli zmínit DC titul poslední doby, který nestojí za starou belu, tak je to jednoznačně chválený animovaný seriál Harley Quinn (2019), jemuž letos vyšla čtvrtá řada. A pokud prahnete po dalším dobrodružství jak titulární antihrdinky, tak i její partnerky Poison Ivy (Lake Bell), tak pro vás máme báječnou zprávu.

Služba Max uvedla, že seriál byl obnoven pro pátou sezónu, která by měla premiérovat někdy během příštího roku. Spolupráci se zmíněnou streamovací službou, která u nás zatím stále ještě funguje jako HBO Max, si pochvaloval i Peter Girardi, jeden z hlavních představitelů Warner Bros. Animation. Podle jeho slov to navíc vypadá, že chystaná pátá sezóna se pokusí se svým humorem a patrně i akcí překonat veškeré své předchůdce. 

V předešlé řadě začala Harley pracovat se členy netopýří rodinky jako Robin (Jacob Tremblay), Nightwing (Harvey Guillén) a Batgirl (Briana Cuoco), Poison Ivy se zas chopila nové role šéfky Legion of Doom.

Vztah obou dvou hrdinek se sice krapet zkomplikuje, ve finále se jim ale podaří vyřešit své neshody, přičemž následně spolu s Catwoman (Sanaa Lathan) a Batgirl, z níž se po kulce od Jokera stane digitální expertka a obávaná hackerka Oracle, vytvoří skupinu Gotham City Sirens. Necháme se každopádně překvapit, co nám chystaná pátá řada nadělí, počítat ale můžeme i s návratem Batmana. 

Seriál společnými silami vytvořili Dean Lorey, Justin Halpern, Patrick Schumacker a Doug Moench.

Na přesné datum uvedení na službě Max si ale budeme muset počkat, stejně tak je otázkou, kolik přesně epizod bude pátá sezóna vlastně mít.