Není žádný pochyb o tom, že Harley Quinn patří mezi nejvýraznější komiksové postavy DC univerza. Proto si tvůrci Sebevražedného oddílu z roku 2016 museli dát extra záležet na tom, aby její hraná verze byla co nejpovedenější. Trefou do černého bylo určitě obsazení Margot Robbie, která nebezpečnou psychopatku ztvárnila i v nedávné verzi od Jamese Gunna. Co si budeme povídat, Margot Robbie je pěkná ženská, na kterou se zkrátka hezky kouká. Režisér David Ayer však na svém Twitteru nedávno zveřejnil concept art původního kostýmu Harley, který by byl rozhodně do jisté míry provokativnější. Podívat se na něj můžete níže. 

Nezůstalo to však pouze u concept artu. Onen kostým si herečka doopravdy vyzkoušela, ovšem tvůrci nakonec usoudili, že takovým výstřihem by se postava možná až příliš sexualizovala, proto se nakonec rozhodlo pro její červenobílé tričko „Daddy´s Lil Monster“. Na fotku ze zkoušky kostýmu se můžete podívat níže. Abychom ale byli gentlemani a nezaměřovali se jako nějací puberťáci pouze na prsa, tak je třeba také zmínit, že na původním kostýmu jsou taktéž zajímavé velice výrazné červené stíny. Těch jsme se ve verzi z roku 2016 nedočkali, ale zdá se, že padly do oka Jamesi Gunnovi. Dokazují to některé promo plakáty na jeho verzi Sebevražedného oddílu, na kterých Harley podobné stíny má. A možná je nakonec i škoda, že se v té starší verzi neobjevily také. 

Není to první zákulisní fotka, se kterou se David Ayer na svém Twitteru pochlubil. Přednedávnem také zveřejnil alternativní vzhled Jokera, kterého ztvárnil Jared Leto. Režisér tak částečně dává najevo své zklamání z filmu, protože jeho původní představa se od vydané verze v mnohém lišila. Sebevražedný oddíl měl totiž být mnohem temnějším a dospělejším snímkem, ovšem studio Warner Bros. z toho chtělo mít větší komedii, proto nakonec vyšla ze střižny verze, která se vůbec nepodobala té ze scénáře. Na rozdíl od Zacka Snydera se ale Ayer své vlastní režisérské verze asi už nikdy nedočká.