Před několika dny premiéroval na Hulu zbrusu nový snímek z filmové série o Predátorovi jménem Prey, ve kterém se tentokrát proti slavnému emzákovi postavili udatní Komančové z 18. století. A zdá se, že to byla pro studio 20th Century trefa do černého. Prey si pochvalují jak kritici, tak i diváci, přičemž mnozí se shodují na tom, že se zcela jednoznačně jedná o nejlepší film o Predátorovi od dob slavného originálu s Arnoldem Schwarzeneggerem, vedle něhož se muže snímek hrdě postavit. Úspěch filmu z velké části souvisí také se samotným zasazením. Postavit Predátora proti původním obyvatelům Ameriky byl evidentně dobrý a originální nápad, který se fanouškům zamlouval. A mnozí tak mají jasno v tom, kde by se mohl odehrávat potenciální příští díl.

Mnoho fanoušků vyjádřilo přání vidět Predátora bojovat proti japonským samurajům. Populárním kandidátem pro roli hlavního protagonisty se stal charismatický japonský herec Hiroyuki Sanada, který si zahrál ve filmech jako Poslední samuraj, Sunshine, 47 róninů a Mortal Kombat. Objevit se má také v nadcházejícím čtvrtém díle Johna Wicka. Mnozí fanoušci na sociálních sítích si tak představují Sanadu v roli schopného a moudrého samuraje, který se bude muset postavit proti strašlivé hrozbě z vesmíru. Řadu tweetů od různých fanoušků si tak můžete prohlédnout níže.

Ale je vůbec něco takového možné? Rozhodně! Dan Trachtenberg, který Prey zrežíroval, v minulosti prohlásil, že případné budoucí díly by se mohly odehrávat v různých historických etapách a lokacích. Filmař také prohlásil, že sám má hned několik báječných nápadů. Fanoušci si už s některými z nich také pohrávali, jeden z nich na svém Twitteru představil například následující vize:

Predátor vs. Piráti

Predátor vs. Aztékové

Predátor vs. Vikingové

Predátor vs. Dvůr krále Artuše

A následně z vtipnějšího soudku…

Predátor v Salemu

Predátor v době prohibice

Predátor v Alcatrazu 

Jelikož Prey slaví velký úspěch, se vší pravděpodobností se dalšího Predátora v budoucnu opravdu dočkáme. Zda se ale skutečně bude odehrávat v Japonsku, je samozřejmě zatím ve hvězdách. Holt se budeme muset nechat překvapit.

V jakém časovém období byste příštího Predátora rádi viděli vy?