Po úspěchu akční komedie Red Notice si již Netflix začal brousit zuby na další špionážní snímek s vysokým rozpočtem. Tentokrát se však nebude jednat o žádnou komedii, nadcházející snímek Heart of Stone má být naopak poměrně vážným thrillerem. Objeví se však v něm jedna z primárních hvězd filmu Red Notice, izraelská kráska Gal Gadot, která by se měla ujmout hlavní role. A teprve přednedávnem vyšla informace o tom, že s k ní připojí britský herec Jamie Dornan. Ten se celosvětově proslavil především díky své roli Christiana Graye ve filmové adaptaci Padesát odstínů šedi, nicméně čeští a slovenští diváci ho budou hlavně znát díky jeho působení ve filmu Anthropoid, kde ztvárnil Jana Kubiše. 

Zatím však stále není známo, o čem přesně snímek bude. O režii se každopádně postará Tom Harper, který je například zodpovědný za tvorbu seriálu Vojna a mír. Taktéž se podílel na režii několika epizod první série legendárního britského seriálu Peaky Blinders. O scénář se postarali Greg Rucka a Allison Schroeder. Rucka je v první řadě především komiksovým tvůrcem, který v roce 2020 pro Netflix sepsal akčňák Old Guard: Nesmrtelní. Allison Schroeder je zas zodpovědná za historické drama Skrytá čísla, přičemž taktéž pracuje na scénáři k připrané filmové adaptaci videohry Minecraft. 

O produkci filmu se postarají David Ellison, Dana Goldberg a Don Granger ze společnosti Skydance, plus i Bonnie Curtis a Julie Lynn ze společnosti Mockinbird. Datum vydání zatím známý není, ale pravděpodobně bychom se filmu měli dočkat někdy v průběhu roku 2023. Zdá se také, že Netflix vrazí do produkce opravdu hodně peněz, proto bychom se mohli těšit na opravdu velkolepou podívanou. Na další informace si tak budeme muset počkat.