Přesně za měsíc dorazí do amerických kin nová a hvězdně obsazená podívaná od Guye Ritchieho jménem The Ministry of Ungentlemanly Warfare, ve kterém bude Henry Cavill a jeho tým dělat náckům peklo na zemi.

Venku nyní máme várku nových plakátů. Všechny vycházejí ze známého sloganu Keep Calm and Carry On (Zachovejte klid a pokračujte), jenž byl na jednom z plakátů, které nechala britská vláda vyrobit na začátku druhé světové války.

Jak už dlouho víme, příběh se zaměří na tajnou jednotku britské armády, kterou povede Gus March-Phillips (Cavill). Ta se uchýlí k nekonvenčním metodám, aby mohli silám Třetí říše pořádně zatopit. Jejich nadřízenými budou jak Winston Churchill, tak Ian Fleming, námořní důstojník a tvůrce Jamese Bonda. Jejich aktivita za nepřátelskými liniemi tak položí základ pro vznik černých operací. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knihy od Damiena Lewise.

Guy Ritchie se nepřekvapivě postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracovali Arash Amel, Eric Johnson a Paul Tamasy.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eiza González, Alan Ritchson, Cary Elwes, Henry Golding, Hero Fiennes Tiffin, Alex Pettyfer, Til Schweiger, Babs Olusanmokun a Henrique Zaga.

Do amerických kin se snímek podívá 19. 4. 2024, na oznámení o české premiéře stále ještě čekáme.