Nakladatelství CREW si na každý měsíc pro fanoušky připravuje nové časově omezené balíčky za výhodnou cenu. A tentokrát pro nás mají něco opravdu pekelného, sérii John Constantine/Hellblazer od oblíbeného amerického komiksového scénáristy Briana Azzarella (100 nábojů, Joker), který stojí skoro za všemi komiksy z této série. Výjimkou je čtvrtý svazek s podtitulem Syn člověka, který napsal irský scénárista Garth Ennis (Preacher, Hitman, The Boys).

Hlavní hrdina komiksů nebo spíše anti-hrdina, John Constantine, je okultní detektiv a čaroděj. Mnozí z vás určitě znají filmového Johna Constantina, kterého ztvárnil Keanu Reeves. Ten však nemá s tím komiksovým skoro nic společného. Blíže je mu seriálová verze od CW.

Jeho prací je posílat démony zpět do pekla, což mu docela jde. Ve své práci je vcelku nestranný, protože opovrhuje jak peklem, tak nebem. Jeho nejlepším přítelem je sám archanděl Gabriel a definuje ho nošení kvalitních obleků a hlavně kouření cigaret. Fanoušci si ho velice oblíbili díky jeho narážkám, sarkasmu a flegmatickému přístupu.

Přečtěte si také: DC Comics vypouští do světa novou digiální sérii o Harley Quinn

A teď k balíčku samotnému. Ten totiž není nijak přesně definovaný a můžete si ho poskládat podle svého gusta. Stačí si pouze vybrat tři komiksy z dostupných pěti (Popel a prach, Potopa, Zamrznutí, Dobré úmysly a Těžké časy). Za něj následně zaplatíte příjemnou, ale pekelnou cenovku 666 Kč. Akce končí 1. 8. 2020. Na stránkách produktu najdete anotace k jednotlivým dílům a více informací o balíčku samotném.