Animation Spotlight se na akci TUDUM nesl ve znamení oblíbených animovaných seriálů pro dospělé. Na své si přišli nejen diváci skvělého Big Moutha, ale i fanoušci seriálu Gravity Falls, jehož tvůrci připravili exkluzivně pro Netflix nový seriál Inside Job (Piklírna), který se zaměřuje na bláznivou partu osob řídících všechny konspirace po celém světě.

BIG MOUTH

Blok s názvem Animation Spotlight otevřel samotný Nick Kroll, americký komik, herec, dabér a spoluautor seriálu Big Mouth, jenž si pro fanoušky přichystal dvě velké novinky. Oznámení probíhalo ve formě vtipného rozhovoru mezi postavami, které Kroll v Big Mouthovi daboval. Na scéně tak nesměli chybět Maury, Rick, Lola či Coach Steve.

Naše recenze na čtvrtou řadu seriálu Big Mouth

První velkou novinkou ze světa Big Moutha bylo oznámení spin–offu s názvem Human Resources. V novém seriálu nečekejte žádné známé dětské postavy, ale jen hormonální monstra. Human Resources se totiž bude odehrávat pouze ve světě, ze kterého pochází Maury, Rick, Connie, Tyler či Mona.

A co pátá série originální show? Na tu také nakonec přišla řada. I když se Kroll nepodělil o žádnou ukázku či obrázek, na páté sérii se skutečně pracuje a její premiéra už je opravdu velmi blízko. Pokračování Big Moutha vyjde exkluzivně na Netflixu již 5. listopadu/novembra 2021.

PIKLÍRNA (INSIDE JOB)

Po Big Mouthovi přišlo na řadu další velké oznámení. Shion Takeuchi a Alex Hirsch, tvůrci oblíbeného animovaného seriálu Gravity Falls (Městečko Záhad), pracují na nové show s názvem Inside Job (Piklírna). Ta se zaměří na neobvyklou partičku postav, která řídí všechny konspirace na světě.

Fanoušci se mohou těšit na šílenou nekorektní jízdu plnou známých konspiračních teorií, šílených vědců, inteligentních hub z nitra Země a monster. Hlavní hrdinkou bude asociální vědkyně Reagana Ridley, která se bude snažit zakrýt všechny podivné události před zraky normálních občanů.

Jak jsme již jednou zmiňovali, celou produkční fázi včetně režie či psaní scénáře mají na starosti Shion Takeuchi a Alex Hirsch, tvůrci oblíbeného animovaného seriálu Gravity Falls. Budoucí diváci tak od Piklírny mohou očekávat mnoho vtipných okamžiků a propracovaný vývoj hlavních postav.

Velmi dobře na tom je i herecké obsazení. V hlavních rolích se objeví Lizzy Caplan (vědkyně Reagana Ridley), Christian Slater (otec hlavní hrdinky), Bobby Lee (biochemik Andre Lee), Brett Gelman (inteligentní houba), John DiMaggio (kříženec lidského vojáka a delfína, Glen Dolphman Brett Hand), Tisha Campbell (specialistka na manipulaci médií) a další.

Piklírna vyjde exkluzivně na Netflixu již 22. října/októbra 2021. První série bude obsahovat deset epizod s celkovou stopáží tři a půl hodiny.