I přestože se druhého dílu velkolepého akčního snímku Godzilla vs. Kong, ve kterém opět uvidíme dva titulní titány, dočkáme až v roce 2024, v Austrálii už přednedávnem odstartovala samotná produkce. Podle dostupných zpráv taktéž víme, že pracovní název filmu zní „Origins“, což naznačuje, že film by se mohl více zaměřit na původ obou monster. Mnohé fanoušky by tak především zajímala minulost samotné Godzilly, o které toho Monsterverse zatím příliš neodhalil.

Není známo, zda se Godzilla a King Kong v pokračování znovu utkají, ale na konci prvního filmu si každý tvor převzal jednu říši pro sebe. Tvůrci nicméně možná najdou důvod k tomu, aby oba dva titáni opět změřili síly. O samotném ději dvojky tak stále zatím nic nevíme, ovšem režisér Adam Wingard v minulosti uvedl, že by se tentokrát rád zaměřil na zemské jádro. 

Pro mnohé byla smutné zpráva také fakt, že se filmu dočkáme až v roce 2024. Jedním z důvodů je patrně opravdu pekelně náročná postprodukce, která snímek po natočení čeká. Však se zde bavíme o dalším kole souboje dvou strašlivých filmových titánů, které má být oproti prvnímu dílu ještě velkolepější, tudíž je logické, že výroba tak nějaký ten pátek potrvá. Tvorba druhého dílu rozhodně není překvapivá. První díl vydělal 468 milionů dolarů, stal se tak osmým nejvýdělečnějším filmem roku 2021, přičemž překonal další trháky jako Dunu a Black Widow. Onen výsledek je o to působivější také z toho důvodu, že film premiéroval souběžně jak v kinech, tak i na HBO Max. 

Produkce druhého dílu má také tamějšímu australskému průmyslu přinést zhruba 60 milionů dolarů, plus má i vytvořit i přes 500 pracovních míst. V budoucnu se také můžeme těšit na zbrusu nový seriál o Godzille, který si vezme pod palec Apple TV+. Godzilla vs. Kong 2 zatím nemá stanovené pevné datum premiéry, ale dočkat bychom se měli snad někdy na začátku roku 2024.