I přestože James Gunn dal po nedávno uvedených Strážcích Galaxie Marvelu (alespoň prozatím) sbohem, aby se mohl naplno věnovat povinnostem šéfa DC Films, tak to samozřejmě neznamená, že s marvelovskými hvězdami zpřetrhá vazby. Gunn před nějakou dobou uvedl, že někteří herci ze Strážců by se měli objevit i v jeho nadcházejícím superhrdinském snímku, kterým bude samozřejmě Superman: Legacy, tedy film, jenž v roce 2025 de facto odstartuje DCU.

V rámci toho už někteří fanoušci začali debatovat o tom, kteří herci by se ke slavným DC postavám hodili. Například Zoe Saldaña (Gamora) by podle některých fandů mohla ztvárnit novinářku Lois Lane a Chukwudi Iwuji (High Evolutionary) zas padoucha Lexe Luthora. Někteří fanoušci dokonce přemítali nad tím, zda nakonec nebude chtít Gunn obsadit do role samotného Supermana Chrise Pratta, ale k něčemu takovému se vší pravděpodobností nedojde. Především tedy z toho důvodu, že James Gunn nedávno možná už prozradil, jaké má s hercem plány. 

Během rozhovoru pro Toronto Sun Gunn naznačil, že by se v novém Supermanovi mohl objevit hrdinův psí mazlíček Krypto, který minulý rok například zazářil v animáku DC Liga supermazlíčků. Režisér tak Prattovi žertovně řekl, že by ho ve filmu rád do oné role obsadil s tím, že by mohl dělat MoCap (snímání pohybu) a bez jediného slova tam lézt po čtyřech. Pratt posléze odpověděl:

,,Tak to vypadá, že v Supermanovi by se měla objevit postava jménem Krypto – žhavé novinky!“

I přestože Gunn s obsazením Pratta do role Supermanova pejska se vší pravděpodobností žertoval, stále je možné, že s přítomností Krypta ve filmu to myslel vážně. Skutečně se ve filmu dočkáme i jeho? Holt se necháme překvapit, nicméně když už se nám ve Strážcích objevil sovětský vesmírný pes Cosmo, tak by nás Kryptova přítomnost v Supermanovi příliš nepřekvapila.

Krypto se poprvé objevil v komikse Adventure Comics #210 z roku 1955, přičemž život mu vdechli tvůrci Otto Binder a Curt Swan. V komiksových předlohách vystupuje jako bílý pes s podobnými superschopnostmi, které má i Superman, ovšem jeho rozum a inteligence se napříč DC historií lišila. Někdy byl vyobrazován jako nesmírně chytré a upovídané psisko, jindy zas s mentalitou a temperamentem zcela normálního psa.

Otázkou nyní je, v jaké podobě ho uvidíme v nadcházejícím Supermanovi, tedy samozřejmě za předpokladu, že se ve filmu skutečně objeví. 

James Gunn už má nějakou dobu scénář k Supermanovi dokončený, tudíž momentální velká stávka scenáristů, která začala minulý týden, by samotnou produkci ovlivnit neměla. Gunn taktéž slíbil, že jakmile bude scénář dokončený, začne plnohodnotné pátrání po vhodných hercích. Tudíž snad již v následujících měsících bychom se mohli konečně dozvědět, kdo si syna Kryptonu vlastně zahraje.

Jak již víme, příběh by se tak měl odehrávat v době, kdy Superman už nějakou dobu pracuje jako Clark Kent v novinách Daily Planet, ale zároveň se snaží ochraňovat lidstvo jako létající superhrdina.

Snímek by měl premiérovat 10. 7. 2025.